Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

TRENINGSSAMLING MED SVEIN GÅRDSØ

Søndag 24.4., dagen etter Åpent Trøndersk Mesterskap, var Levangerhallen på nytt fylt opp av spreke judoutøvere. Nå var det duket for treningssamling, ledet av Svein Gårdsø, 6. dan, fra Sandefjord judoklubb. Landslagstrenerne Tron Gubberud og Morten Jacobsen samt Torbjørn Engebretsen assisterte Svein.

     
Første økt var viet newaza. Svein viste først noen vendinger. -Dette er Neil Adams-teknikker, sa Svein, og poengterte viktige detaljer for at teknikkene skulle lykkes. Etter en times newazatrening var det pause. Siste økt ble i sin helhet brukt til tachiwaza. Etter oppvarming ble det vist en variant av rullekast som bød på utfordringer både for tori og uke. Blant mange fine teknikker merket vi oss en effektiv kontrering av osoto gari.
-
Her er det viktig at dere stopper angrepet før motstanderen kommer for langt inn, ellers er dere tapt, forklarte Svein.

Samlinga ble avsluttet med tachiwaza randori. Gårsdagens kamper satt nok i kroppen på mange enda, men det var likevel full fart over randorien. Det var omkring 110 deltakere med på samlinga og som vanlig var det stor spredning i alder og ferdighet. Neste år ønsker Levanger Judoklubb samtlige tilbake til både Åpent Trøndersk Mesterskap og påfølgende samling.

Line-up Trenere og ledere Tron Gubberud veileder
Svein Gårdsø instruerer Mohammad Shafiq Eqrar og Farhad Hazrati Jørn terje Krekling, Sam Jeddi, Eirik L Strand og Ørjan Larsen
Trenerne følger med Rullekast Jakob K. Grønhaug og Martin Stormo
Mikael Naghizadeh og Johan Løvrød   Kathrine Hofstad og Jessica Wåhlstedt
Mette Johansen og May Linn Hystad Iver Finanger Nesbø sittende og Henrik A. Reitan Sondre Jelstad og Esther Myrebøe
Rina Aakvik og Ina Iversen Jørn Terje Krekling og Igor Rafienko Albin Dal (med ryggen til)
Jørn Terje Krekling og Eirik Lein Strand Farhad Hazrati og Martin Thiblin Mohammad Shafiq Eqrar
   
Uttøying til musikk    27.04.2005  S.J.

Til toppen