Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

FIKK KJØRT SEG I BUDO NORD CUP

Henrik Reitan og Jørgen Ruiz Garcia deltok i Budo Nord Cup i Lund i Sverige 2. - 5. juni. Dette er et stort internasjonalt stevne med 450 deltakere fra mange land, noe som gjør at stevnet holder et meget høyt sportslig nivå. -Det var moro å delta, forteller guttene, men det ble bare en kamp på oss hver. Henrik gikk i U17 -73 med 24 deltakere mens Jørgen gikk i U20 -73 med 22 deltakere. Henrik gikk mot Viktor Allansson (Sverige) i sin kamp og tapte på ippon. Jørgen møtte franskmannen Jordan Perroton, som vant på ippon da det var ca. 30 sekunder igjen.

Jørgen Ruiz Garcia (t.v.) og Henrik Reitan er kjempeinspirert etter å deltatt på Skandinavias største konkurranse og treningssamling.

På treningssamlinga fredag til søndag  var det ca. 600 deltakere, sier Henrik og Jørgen. -Vi ble delt i grupper etter nivå, og det var gode muligheter til å få gå randori mot de beste. Henrik fortsetter: -På fredag var jeg i toppslag og gikk de beste kampene noen sinne, jeg følte meg i toppform, sier han. Det er ingen tvil om at guttene ble godt inspirert av å konkurrere og trene i et internasjonalt miljø, og dette lover godt for tida framover.

Budo Nord Cup hadde 450 deltakere og gikk på 6 mattearealer. Her fra oppvarminga før stevnestart. Foto: Lugijudo.org