Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

 

GODE RESULTATER I NM LAG FOR LJK

18 lag deltok i NM i Levangerhallen lørdag 28.11. Arrangøren Levanger Judoklubb var representert i klassene U17G, SH, JHog Sr mix, og det er all grunn til å være godt fornøyd med resultatene. I U17G ble det bronse etter en spennende duell med Ippon Jk 2. Dette laget bestod av Sondre Hov Naavik, Henrik Reitan, Jørgen Ruiz Garcia, Ola Løvrød, Nils Robin Bjørklund og Iver Finanger Nesbø. Klassen ble vunnet av Ippon Jk 1.


U17G: Gull til Ippon Jk1, sølv til Sone midt og bronse til Levanger Judoklubb

For herrelaget i senior hadde man et håp om at bronse skulle være innen rekkevidde dersom det ble seier over NTNUI. Dette lyktes ikke, men med to individuelle seire ble det likevel en tellende 4.-plass. Laget bestod av Isak Danielsen, Lars Bjørås, Torje B. Venseth, Benjamin Rajabi og Ørjan Larsen. Klassen ble vunnet av BK-Judo for tredje år på rad.


U20H: Gull til Ippon Jk, sølv til Nord-Trøndelag judokrets og bronse til Trondheim judokwai

I U20 deltok LJK-guttene Henrik Reitan og Jørgen Ruiz Garcia på laget  for Nord-Trøndelag judokrets, sammen med Isak Danielsen, Magnus Nicolaysen, Aleksander Fossan og Erik de Vries. Her ble det sølv og gullet gikk til Ippon Jk.

I senior mix var LJK representert på laget for Sone midt med Torje B. Venseth og Benjamin Rajabi. Sammen med Umar Tibajev, Synnøve Holm Aarsandøy (begge Namsos) og Tonje Mathisen (Trondheim) fikk laget bronse i klassen som ble vunnet av Oslo Jk.


              
Senior mix: Gull til Oslo JK, sølv til BK-Judo og bronse til Sone midt

Det var høy stemning i Levangerhallen under hele mesterskapet, slik det pleier å være i NM lag. Stemningen toppet seg i finalen i SH mellom Ippon Jk og BK-Judo. Klubbene har i mange år knivet om å være Norges beste i NM lag. Etter de fire første kampene var stillingen 2-2 slik at siste kamp var avgjørende. Lars Petter Holst fra Ippon ga alt, men måtte likevel gi tapt da BK-veteranen Rune Enget satte inn et armbend.


                  
SH: Gull til BK-Judo, sølv til Ippon Jk og bronse til NTNUI


                
SD: Gull til Sone midt, sølv til BK-Judo og bronse til NTNUI


Finale SH: Rune Enget (BK-Judo) sørger for gull ved å sette inn armbend på Lars Petter Holst (Ippon)


Flere bilder i galleriet.

www.judobilder.org


RESULTATER

U17G
1. Ippon jk 1
2. Sone midt
3. Levanger JK
4. Ippon jk 2

U20H
1. Ippon jk
2. Nord-Trøndelag judokrets
3. Trondheim judokwai

SD
1. Sone midt
2. BK-Judo
3. NTNUI

SH
1. BK-Judo
2. Ippon jk
3. NTNUI
4. Levanger jk

Senior mix
1. Oslo jk
2. BK-Judo
3. Sone midt
4. NTNUI



29.11.2009 S.J.
Til toppen