Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

  NORDENFJELDSK MED GOD DELTAKELSE

Levanger Judoklubb hadde en tropp på 22 utøvere under ”Nordenfjeldsk Mesterskap” på Namsos i helga. Av disse var 15 barn, 6 ungdommer og 1 senior. Ivar Sollie Rønning deltok i både barne- og ungdomsklassen mens Ørjan Larsen og Ole-Johnny Westrum var med i ungdom og senior. Eirik Lein Strand var hoveddommer, men fikk også med seg en sølvmedalje fra senior +100.

    

De aller fleste fra Levanger ble med bussen fredag kveld og overnattet i Namsoshallen, men noen få kom lørdag morgen. Da stilte også noen av foreldrene og andre supportere.

Namsos JC hadde et greit opplegg som inkluderte kveldsmat fredag og frokost lørdag for en billig penge. Knapt 100 deltagere var påmeldt og det synes vi er bra oppslutning fra de 4 NT-klubbene som deltok. Spesielt imponerende var det kanskje at Steinkjer stilte med 22 utøvere. De aller fleste av disse var barn og blant dem var de fleste stevnedebutanter.

15 BARNEUTØVERE FRA LJK
Kampene i barneklassene var i gang presis 09.30 og så gikk det slag i slag på ett matteareal. Tredjeparten av Levangers 15 barneutøvere var også debutanter, men det taklet de meget bra. Min tilbakemelding til våre trenere er at de kan være stolte av alle 15. De viste både kampvilje og gode holdninger og kan si seg godt fornøyd med innsatsen. Håper det ga mersmak.

Barneutøverne fikk selvfølgelig hver sin deltagermedalje, men det spesielle denne gangen var at alle våre representanter i ungdom og senior også greide minst en medalje hver.

4 GULL, 4 SØLV OG 2 BRONSE TIL LJK
Ivar Sollie Rønning var med i barneklassen, men vant også UG -50 kg. I samme klasse tapte Jan Robert Ward kun mot Ivar og fikk dermed en sølvmedalje. Jan Erik Lund fikk sin første stevneseier og så ingen spesiell grunn til å skjule sin glede over det. I neste ungdomsklasse var vektgrensen for anledningen flyttet 1 kg opp og til -56 kg og der hadde vi med Sigbjørn Eliasson. Etter en ganske jevn kamp måtte han gi tapt for arrangørens Bjørn Restan, men vant resten. Dermed sølv til Sigbjørn også.

    

Stein Oddvar Sæthe var sjef i UG -66 kg og tok gullet foran Erik de Vries fra Namsos og Adam O. Eraker fra Nærøy. Arrangørens Synøve Holm Årsandøy fikk ikke motstandere i sin jenteklasse, så hun stilte like godt mot gutta i -66 kg. Hun tapte de tre kampene, men sannelig måtte gutta være topp skjerpet for å slå henne.

Ole-Johnny Westrum kom som fersk sølvmedaljør fra junior-NM, men måtte se seg slått av Simon Einvik fra Namsos i UG -81 kg. Finaletapet i ungdom tente Ole-Johnny som lot det gå ut over de andre i seniorenes klasse -90 kg. Da han slo Nærøys Ole Thomas Enaasen med en enslig koka etter hard kamp var gullet klart for Ole-Johnny.

Ørjan Larsen fikk også med seg 2 medaljer, nemlig bronse i både UG -81 og SH -90.

FIKK SMAKE HARD MOTSTAND
I seniorenes +100-klasse ble det seier til Tore Kongshaug fra Nærøy mens vår egen Eirik L. Strand fikk sølv. Ole-Johnny stilte også i denne klassen. Det ble med 3 harde kamper uten skikkelig uttelling, men vi fikk i det minste et hint om hvem som var stevnets best trente rent styrke- og kondisjonsmessig.

Etter besøk på diverse gatekjøkken i Namsos var vi endelig på heimveg igjen ved 18-tiden. Vi sitter igjen med minner om et godt arrangert stevne, gode resultater for egen klubbs del og et inntrykk av at det gror godt i nordtrøndersk judo. Alle de 4 deltagende klubbene hadde utøvere som virker lovende. Hvis det gode rekrutteringsarbeidet fortsetter og utøverne trener godt og deltar på stevner, så kan det bli riktig spennende i tiden som kommer.

Vi håper mange blir med på turen til Sundsvallscup like før jul. Det er et fint stevne, også for nybegynnere, fordi man i barneklassene kan meldes på etter det nivået man er på. Dessuten må vi skryte av det sosiale samholdet på disse turene. De trønderske utøverne som er med blir godt kjent med hverandre og får oppleve fellesskapsfølelsen.

Resultater

Troppen fra Steinkjer Jk Lineup Dommere
Stig Inge Ahlqvist t. h. Håkon Johansen t. h. Jakob K. Grønhaug (på kne)
Aleksander Bye Håkon Reitan t. h. Jørgen Ruiz Garcia
Sigurd Lein Hernes Simon Reidar Berg Hans Marius Hårnes
Ivar S. Rønning Sigbjørn Eliasson. t. h. Sigbjørn kaster
Stein Oddvar Sæthe
holder
ØrjanLarsen (blå)
med feiing
"Big Boys" (Tore Kongshaug (t.v.)
og Eirik L. Strand)
Ole-Johnny Westrums
"fighting face"
Ørjan Larsen(blå) & Ole
Thomas Enaasen (Nærøy)
Eirik L. Strand & Ole-Johnny Westrum
UG -38 UG -46 UG -50
UG -56 UG -66 UG -81
SH -90 SH +100 Gutta i bussen


RESULTATER

Ungdom Gutter -38 kg:
1. Magnus Nicolaysen, Steinkjer JK
2. Ragnar Øren, Nærøy JK
3. Ola Øren, Nærøy JK

Ungdom Gutter -46 kg:
1.Jan Erik Lund, Levanger JK
2. Magnus Almlid, Steinkjer JK
3. Odd Isak Kappfjell,Steinkjer JK

Ungdom Gutter -50 kg:
1.Ivar Sollie Rønning, Levanger JK
2.Jan Robert Ward, Levanger JK
3.Georg Endseth, Nærøy JK

Ungdom Gutter -56 kg:
1.Bjørn Restan, Namsos JC
2.Sigbjørn Eliasson, Levanger JK
3.Kent Johan Dolmseth Steinkjer JK

Ungdom Gutter -66 kg:
1.Stein Oddvar Sæthe, Levanger JK
2.Erik de Vries, Namsos JC
3.Adam Omar Eraker, Nærøy JK

Ungdom Gutter -81 kg:
1.Simon Einvik, Namsos JC
2.Ole-Johnny Westrum, Levanger JK
3.Egil Holm Årsandøy, Namsos JC
3.Ørjan Larsen, Levanger JK

Senior Herrer -90 kg:
1.Ole-Johnny Westrum, Levanger JK
2. Ole Thomas Enaasen, Nærøy JK
3. Ørjan Larsen, Levanger JK

Senior Herrer +100 kg (Åpen klasse):
1.Tore Kongshaug, Nærøy JK
2. Eirik Lein Strand, Levanger JK
3. Ole Thomas Enaasen, Nærøy JK

Medaljestatistikk:
Levanger judoklubb: 4 gull/ 4 sølv / 2 bronse
Nærøy judoklubb: 1 gull/ 2 sølv / 4 bronse
Namsos Judo Club: 2 gull/ 1 sølv / 1 bronse
Steinkjer judoklubb: : 1 gull/ 1 sølv/ 2 bronse

Antall ungdom/ sr: Nærøy:12, Levanger:12, Namsos: 6 & Steinkjer: 5



27.11.05 Johnny Lund.

Til toppen