Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

SØLV OG BRONSE I VÅRSPRETTEN

Det ble to medaljer til LJK i Vårspretten i KFUM-hallen i Oslo den 13. mars. Ole-Johnny Westrum  fikk sølv i 81-kilosklassen mens Ørjan Larsen fikk bronse i 73-kilosklassen. Vårspretten hadde hele 380 deltakere med 210 i barneklassene og 170 i ungdom. 39 klubber var representert og av disse var det 6 svenske.

Da Ole-Johnny Westrum møtte Vegard Morsund (BK Judo) i den avgjørende kampen, var det ingen tvil om at han hadde gull i blikket. Ole-Johnny slo Vegard i Svartiscup i februar, men denne gangen ble det BK-gutten som gikk av med seieren. Ole-Johnnys lillebror Kim Reijo gikk også i denne klassen, vant en kamp og det ble dermed en fin 4.-plass.

Ørjan Larsen vant sine tre innledende kamper med overbevisende 10-poengsseire. Semifinalen gikk mot Lars Lynge Christiansen (Drammen), som vant denne kampen og deretter finalen mot Geirmund Glendrange (Elverum). Ørjan har god grunn til å være fornøyd med bronsemedaljen i denne klassen. Klubbkamerat Petter T. Johansen  gikk i samme klasse og var satt i samme pulje som Christiansen og Glenndrange. Dette ble for tøff motstand for Petter og han kom ikke videre etter innledende kamper.

Stein Oddvar Sæthe gikk i en tøff 60-kilosklasse med 16 deltakere. Han gikk på et tap i første kamp, og det ble ikke rekvalifisering og dermed var han ute av stevnet. Jonatan Salater gjorde det meget godt i 55-kilosklassen, og resultatet ble en 5.-plass. Jan Erik Lund måtte gi tapt for en svenske i første kamp i 38-kilosklassen. Senere ble det rekvalifisering, og med en seier her ble resultatet en 7.-plass.

I barneklassene deltok Ingelin Ravlo, Stian Anders Ward, Jan Robert Ward og Daniel Voldsund. De leverte en overbevisende innsats, noe som lover godt for kommende stevner.

Namsosgutten Simon Einvik tok gull i 60 kg, noe som ikke burde overraske dem som har fulgt med ham den siste tida. For klubbkameratene Pål Kristian Aune (66 kg) ble det en 5.-plass og til Bjørn Restan (42 kg) en 7.-plass.

Trondheim Judokwai sikret seg også flere medaljer. Det ble sølv til Christoffer Brovold (42 kg) og Tonje Mathisen (57 kg), og bronse til Robin Aanes (66 kg) og Rina Aakvik (57 kg).

Eirik Lein Strand fra LJK deltok som dommer i et stevne som ble meget raskt avviklet. Stevnet kom i gang femten minutter etter skjema, men kl 17.30 var alle kampene ferdig, meget godt gjennomført av Oslo JK.

Resultater

Stevneåpninga NJF-president J.E. Schiøtz og
stevneleder Per Arne Grime
Innmarsj To sjarmtroll
BARNEKLASSENE
Daniel Voldsund kaster Jan Robert Ward (t.v.)
Stian Anders Ward (nærmest) Ingelin Ravlo angriper
UNGDOMSKLASSENE
Jan Erik Lund (t.v.) Kim Reijo Westrum kaster

Ole-Johnny Westrum kaster "Finale" mellom Ole-Johnny Westrum (t.v.) og Vegard Morsund