Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

1 SØLV, 2 BRONSE OG LAG-SØLV TIL LJK I JR-NM

Levanger Judoklubbs juniorer hevdet seg godt da de deltok i NM for junior i Bærum 1.11. I den individuelle konkurransen ble det sølv til Håvard Thorsø Johansen og bronse til Vidar Lund og Benjamin Rajabi. I lagkonkurransen ble det sølv til LJK, mens vinnerlaget kom fra arrangørklubben Ippon. I senior-NM for lag ble det også Ippon som gikk av med seieren.

SØLV TIL HÅVARD T. JOHANSEN
Håvard T. Johansen (17) er førsteårs junior og gikk i 81-kilosklassen. Han vant alle innledende kamper med 10 poeng. Dette gjaldt også mot Lars Vasaasen fra NJJK, som han senere skulle møte i finalen. Finalen startet jevnt og Håvard hadde allerede en yoko-skåring da Vasaasen avgjorde med en drop-down morote seionage. I lagkonkurransen for senior skulle Vasaasen vise seg som en meget god utøver og vant mange av kampene sine for NJJK. Håvard har derfor god grunn til å være fornøyd med sølvet.

BRONSE TIL BENJAMIN RAJABI
I 73-kilosklassen sørget Benjamin Rajabi (17) for å komme til semifinalen ved å slå namsosingen Arild de Vries (16). Benjamin vant denne kampen med en feiing som ga 10 poeng. I semifinalen møtte Benjamin Torbjørn Engebretsen fra BK. Engebretsen hadde bronse fra fjorårets NM. Benjamin ga Engebretsen sterk motstand, men måtte finne seg i å bli slått av BK-gutten, som senere vant finalen mot Jonas Heimdal, Nesodden.

BRONSE TIL VIDAR LUND
Vidar Lund (18) er inne i sitt andre år som junior, og i fjorårets NM fikk han en bronseplass. Trekninga i årets NM ville det slik at han kom i samme gruppe som Albin Dal, Ippon. Den meget sterke og erfarne Dal ble av de fleste antatt som gullvinner i klassen, slik ble også resultatet. Ettersom Vidar ble slått ut av klassevinneren, fikk han mulighet til rekvalifisering og kamp om bronse. I bronsefinalen vant Vidar overbevisende over Alexande Lange, Nesodden. Sølvet gikk til Erik Møller, Ippon.

  
SØLV I JR LAG TIL LEVANGER
Torje B. Venseth (17) lyktes ikke å komme videre fra innledende pulje i 60-kilosklassen. Gleden var derfor desto større da han sammen med lagkameratene Vidar Lund, Benjamin Rajabi og Håvard T. Johansen sikret seg sølv i lag-NM for junior. Med fjorårets  4.-plass i minne ble sølvet derfor et godt skritt framover. I år manglet laget en deltaker i tyngste klasse, slik at laget i utgangspunktet tapte poeng her. På forhand ble det antatt at det var mulig å slå laget fra Buskerud, men å slå Ippons lag var mindre realistisk. Gull til Ippon, sølv til Levanger og bronse til Buskerud ble fasiten. Håvard T. Johansen sørget også for at premien for raskeste ippon gikk til Levanger. 6 sekunder var tida det tok å få et ippon-kast.

IPPON FORTSATT BESTE HERRELAG I SENIOR
Lagkonkurransen for herrer senior ble spennende underholdning. Litt skuffende var det likevel at Trondheim Judowai måtte trekke laget sitt etter at Rune Bergmann ble skadet på trening før helga. 8 lag stilte opp, og i den ene semifinalen ble det kamp mellom Ippons førstelag og Asker. Asker var sjanseløse og ble slått med 5-0. I den andre semifinalen møttes NJJK og BK, her ble det seier til NJJK med 4-1. I finalen mellom Ippon og NJJK viste Ippon at de fortsatt har Norges beste seniorlag. I lagkonkurransen for damer stilte tre lag. Det ble gull til NJJK, sølv til BK og bronse til OSI.

Resultater

JUNIOR  
Junior damer Torbjørn Engebretsen (blå) i finale mot Jonas Heimdal
Finale mellom Lars A.Morales (blå) og Sebastian Langvad Truls Fjellheim (hvit)
Vidar Lund (hvit) og Lars L. Christiansen Håvard T. Johansen (blå) og Severin Husa
Vidar Lund angriper Torbjørn Engebretsen (blå) og Benjamin Rajabi i semifinale
Torje B. Venseth (blå) og Lars Morales Jonas Heimdal (blå) og Arild de Vries
Albin Dal kaster Medaljevinnere individuelt LJK: Håvard T Johansen, Benjamin Rajabi og Vidar Lund
Junior damer 63 Junior damer 70
Junior herrer 60 Junior herrer 66
Junior herrer 73 Junior herrer 81
Lag-gull til Ippon Lag-sølv til Levanger JK
 
Lag-bronse til Buskerud  
LAG-NM SENIOR  
Albin Dal (blå) og Alfredo Chinchilla Yoad Salgado Peralta (hvit) og Stig Atle Frey
Geir Åge Jacobsen (hvit) Martin Thiblin kaster Jørn Terje Krekling
Olav Åse kaster Ukjent
Lag-gull til NJJK Lag-sølv til BK
Lag-bronse til OSI Lag-gull til Ippon
Lag-sølv til NJJK Lag-bronse til Asker 1
Lag-bronse til BK Line-up junior
Dommerne


02.11..2003 S.J.

Til toppen