Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

DOPINGJEGERNE AVLA ÅPENT TM VISITT
Åpent Trøndersk Mesterskap ble avviklet lørdag 27. april med rekorddeltakelse. Hele 220 utøvere fra 23 klubber deltok i norgescupstevnet i Levangerhallen. Den store deltakelsen resulterte i at det sportslige nivået ble høyt, og det ble utkjempet mange spenningsfylte kamper. Om det var den store deltakelsen som hadde vekket "dopingpolitiets" interesse vites ikke, men det ble plukket ut ca ti deltakere for testing.

Levanger Judoklubb fikk  4 klassevinnere i norgescupen. Kine Meinhardt slo Trondheimsjenta Helene Svendsen i finalen i 57-kilosklassen for ungdom, og sikret seg dermed gullet.

Torje Bragstad Venseth beviste nok en gang at han er suveren i 55-kilosklassen for ungdom. Det var svenske Staffan Bagge som måtte finne seg i å bli slått av Torje i finalen

Håvard Thorsø Johansen hadde en stor dag i Levangerhallen og var den som sikret seg flest medaljer av Levanger-utøverne. Først tok han gull ungdom gutter -60 kg, som var stevnets største vektklasse med 12 deltakere. I finalen vant Håvard over Peder Kristiansson fra Judo Sundsvall. Videre i stevnet deltok Håvard i både junior -60 kg og senior -66 kg og fikk med seg en bronsemedalje fra hver av disse klassene. I ungdomsklassen -60 kg ble det en flott tredjeplass til Benjamin Rajabi.

Vidar Lund åpnet noe nølende i sin innledningskamp i junior -66 kg, men deretter satte han i gang for full maskin. Glenn Gøransson fra Judo Sundsvall måtte dermed finne seg i å bli slått av Vidar i finalen.

Ole-Jon Lund gikk i en tøff  73-kilosklasse for junior der Jonas Heimdal fra Nesodden vant, mens Ole-Jon tilkjempet seg en respektabel bronseplass. Ole Christian Langfjæran deltok i 66-kilosklassen for senior. Ole Christian kom til finalen, men det ble BK-utøveren Thomas Engebretsen som tok gullet.

I åpen klasse senior herrer var det knyttet stor spenning til finalen mellom Peder Pedersen fra Judo Sundsvall og Rune Enget fra BK. Tidligere på dagen hadde Pedersen vist seg som suveren vinner i 90-kilosklassen i senior. Men det ble Enget som trakk det lengste strået. Før det hadde gått ett minutt av kampen slo han til med en nydelig uchi mata som sendte Pedersen rett på rygg og dermed ble det ippon-scoring.