Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

DELTOK I BORGERTOGET 17. MAI

Solskinn og fin temperatur skapte ei fin ramme rundt 17.-maifeiringa da LJK som vanlig deltok i borgertoget. Seinest på formiddagen hadde været vært mer utrygt med antydning til regn. LJK fyller 35 år til høsten, og borgertoget var en fin anledning for å markere jubileet for innbyggerne i Levanger.


I aksjon på tilhengeren i borgertoget: Ørjan Larsen kaster Stein Oddvar Sæthe.

For mange LJK-medlemmer er det spennende å komme seg opp på tilhengeren for å vise fram kasteteknikker. Dette er god PR for judo og har direkte effekt på rekrutteringa til klubben. Dessuten er deltakelsen i borgertoget en fin anledning til å vise fram medaljevinnere i NM. -Gratulerer med gullet, Egil, hørtes stadig vekk etter hvert som Egil Kvåle marsjerte fram.


    Fanebærer Jørgen E. Hansen med snorbærere Sigurd L. Hernes og Mona Huchel

Det oppsto litt uventede problemer da tilhengeren med judomattene skulle rigges til om kvelden 16. mai. Selve platten består av kraftig treverk, som riktig nok begynner å bli en del år. En tversgående bjelke hadde knekt og måtte skiftes ut. Det var ikke så enkelt å skaffe så kraftige materialer på kveldstid, dessuten krevdes det litt ingeniørkunst å få skiftet bjelken. Men med klubbleder med fortid i byggevarebransjen, materialforvalter i håndtverksbransjen og arbeidsvillige ungdommer gikk det hele som en leik.


Ingeniørkunst på høyt nivå, en råtten bjelke på mattevogna skiftes ut. F.v. Ørjan Larsen, Lars Bjørås, Alf B. Rostad og Jan Erik Lund.

Se flere bilder i galleriet


18.05.2007  S.J.
Foto: J-E.L. og S.J.


Til toppen