Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

ÅRSMØTET VISTE STABIL KLUBBDRIFT

LJK avholdt årsmøtet 12.2., og konklusjonen må være at det er en klubb med stabil drift. Dette avspeiler seg blant annet i styresammensetningen. Leder Alf B. Rostad og nestleder Snorre Johansen ble gjenvalgt. Benjamin Rajabi og Jørn Hansen ble valgt inn som nye styremedlemmer. Knut Torp og Johnny Lund var ikke på valg, og fortsetter dermed i sine verv som henholdsvis kasserer og sekretær, det samme gjelder for Eirik Lein Strand som styremedlem.

     
Regnskapet for 2003 viste et underskudd på 11 492 kr. Det hører med til sammenhengen at klubben har utestående en fordring på tilnærmet det samme beløpet. Revisor hadde noen merknader til regnskapet, blant annet anbefaler han at klubben skaffer seg kredittkort til bruk ved kjøp av flybilletter. Regnskapet ble godkjent og revisors merknader ble tatt til etterretning.

Det ble vedtatt å øke medlemskontingenten fra 100 til 200 kr. Treningsavgiften ble økt med 50 kr, slik at de under 13 år skal betale 700 per år og de fra 13 og eldre betaler 1200. Disse økningene vil trolig føre til økte inntekter med ca 15 000, totalt over 90 000. Årsmøtet vedtok at denne økningen skulle settes av til mattekjøp og det opprettes en egen mattekonto.

Innimellom behandlinga av årsmøtesakene ble det diskutert ulike sider ved klubbdrifta, alt fra aktuelle satsingsområder innen kurs til nye inntektsmuligheter. Likevel ble årsmøtet raskt avviklet. -Takk for i kveld, nå har vi holdt på i to timer og førti minutter og det får være nok, sa leder Alf B. Rostad da møtet var slutt.

12.02.2004  S.J.
Til toppen